Yin yoga med Yang flow
Yin och Yang yoga är en gammal taoist tradition. Att vara i harmoni med rytmen och flödet av naturen är kärnan i den taoistiska läran. Yin och Yang yogan bygger på läran om de fem elementen och principen om yin och yang som också används i kinesisk medicin och akupunktur.
Yin yoga Ställningar- Stillhet för att främja tillväxt, energi blockeringar och stärka cirkulationen. Alla ställningar praktiseras på golvet och alla hålls i en längre period upp till fem minuter. Genom att sätta oss i en säker och kontrollerad position, kan vi slappna av i musklerna runt de områden vi vill arbetarmed vilket gör att bindväven försiktigt och säkert upprätthålls och arbetas igenom. Eftersom yin inte kan existera utan yang påverkar yin träning också yang vävnader i kroppen då vi stretchar och på så sätt stärker musklerna Yang yoga Ställningar – Utveckla grundstyrka och muskler, balans och uthållighet. Taoist flow yoga- Inkluderar både yin och yang. Taoist flow är så mycket mer än bara en rad ställningar. Rörelserna innefattar kontinuerliga, jämna och cirkulära rörelser som bygger upp lätthet och smidighet i kroppen.
ALLA KAN TRÄNA YOGA! Boka ditt pass på vår hemsida. 


Är ni ett härligt kompisgäng, företag, möhippa/svensexa, vem som, som vill ha ett härtligt, avlappnande yogapass tillsammans så kan vi träffas på stranden, i skogen, i parken eller i vår passsal och ha ett mysigt och avstressande pass tillsammans.
Vill ni veta mer? ring eller maila Ellenor
0705-229033   ellenor@tmcenter.se