Nicklas AugustssonDet är Nicklas Augustsson som är hjärtat i Tmc, Han är grunden till vårt fina gym då han redan som 15 åring började drömma om att öppna ett gym och tävla i kroppsbyggning. Så en dag mitt i livet bestämde han sig tillsamans med sin far Lennart och syster Pamela att nu är det dax att förverkliga drömmar. 

I dag är han vår VD men jobbar även som Pt, tävlingscoach, kostrådgivare, passledare, massör, idrottsterapeut och utbildare innom massage och träning,

Nicklas jobbar både i Trönninge och Laholm

Ellenor Augustsson
Ellenor tog över efter Pamela med det adeministativa arbetet våren 2017 och har där efter drivit Tmc tilsammans med sin man Nicklas.
Ellenor är utbildad som yogalärare vid yogainstitutet Hälsingborg och har passen med Yin yoga. Hon är även utbildad som personlig tränare och kostrådgivare genom The Academy.

Ellenor jobbar både i Trönninge och Laholm


 

Emelie Linde
Emelie har nu arbetat här i fleta år. Hon är en pigg och glad tjej som går andra året på gymnasiet och tillsammans med Louise har de ansvar för barngrupper som sommercamp och barnkalas på hinderbanan. Även hon är en omtyckt passledare och kör spinning och muscel pump. Hon hjälper även till med städ och underhåll
 

Åsa Skogsås
Åsa har många år bakom sig av att leda grupppass. Så vi är mycket glada att hon med sin härliga energi och kunskap vill vara här hos oss. Åsa kör tabata pass.