Trönninge motions Center

Välkommen till TMC Trönninge Motions Center AB.
Vi finns Trönninge som ligger söder om halmstad. Här hittar du ett toppmodernt gym  med den senaste utrustningen och teknologin.  Vi har allt från cirkelträningsmaskiner, konditions- och styrketräningsmaskiner till fria vikter.

Vi startade i augusti 2014 och vi växer för varje år. Vårt senaste prodjekt är vårt utegym som vi ska vi bygga färdigt i sommar 2022 där vi även kommer att ha pass och gruppträning

Vi ser framemot att motivera dig i din träning. Vårt mål är att försöka fullfölja våra kunders önskemål och samtidigt utvecklas tillsammans med våra kunder!

Träningen ska vara motiverande och rolig på era villkor. Låt oss hjälpa dig till dina mål!
Vi erbjuder passträning, pt-träning, small-grops, bootcamp,  kostrådgivning, massage och idrottsterapeut och nu även massageskola där Du kan utbilda dig.

Du kan få vägledning i gymmet för att du ska känna dig hemma och utföra allt på bästa sätt för att bygga en stark och hållbar fysik. Det är inte kvantiteten av vikten som spelar roll utan kvalitén av utförandet av övningen som gäller.

När det gäller kostrådgivning så ger vi inte råd om speciella dieter, endast bra och sund kosthållning för att kunna hitta rätt i vardagslivet. Låt oss hjälpa dig att hitta nyckeln till en varaktig och hållbar inställning till mat, givetvis kan vi hjälpa till med ett skräddarsytt kostprogram för att nå ett snabbt, hälsosamt resultat!

Hoppas att ni ska känna er välkomna hos oss!

loading...

Hitta hit